Hoppa till sidans innehåll

Kvantumserie och Papricalopp för ungdomar

15 OKT 2020 21:19
På tisdag 20 oktober genomförs Kvantumserien för ungdomar t o m 15 år. Arrangemanget kommer i år att vara annorlunda och anpassat efter rådande Corona-pandemi. Missa inte detta enda tillfälle av Kvantumserien.
  • Skapad: 15 OKT 2020 21:19

På tisdag genomförs den enda Kvantumserien för i år och alla ungdomar upp t o m 15 år är välkomna att delta. Ingen föranmälan, anmälan sker på plats. Det är fri starttid mellan klockan 18 och klockan 19. Tänk på att alla inte kan starta klockan 18, för att minska risken för köbildning. Individuell start gäller och det kommer inte att vara någon tidtagning. 

De yngsta springer Papricaloppet runt ängen vid Dammekärr och de äldre springer på elljusspårets slinga 1,5 km, ett eller två varv beroende på ålder. Banorna är skilda från varandra och endast 50 personer tillåts att vara ute på respektive bana samtidigt. Om 50 personer är ute på banan får man vänta med att starta tills någon kommit i mål. Arrangemanget genomförs enligt principen kom, spring, åk hem. Omklädningsrum och duschar är stängda och det finns ingen servering. 

När man sprungit färdigt sitt lopp får man traditionsenligt en banankupong från Ica Kvantum och kan gratis hämta ut ett kilo bananer. 

Skribent: Annika Johansson
E-post: Adressen Gömd

Årsmöte 2022-03-14 18:30

HittaUt

Postadress:
OK Alehof
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Besöksadress:
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

OK Alehofs Sponsorer

Ale El

Trimtex

 Idrottens Bingo

 STC

Nouryon logo