Hoppa till sidans innehåll

Viktig information om tisdagsträningar

09 APR 2020 08:07
För att kunna fortsätta vår träningsverksamhet på tisdagar krävs att vi alla respekterar och följer de regler som tidigare har lagts ut på hemsidan. Om dessa regler inte följs kommer föreningen tvingas upphöra med anordnade gemensamma träningar.
  • Uppdaterad: 09 APR 2020 08:07

Sedan 1 april har Folkhälsomyndigheten ytterligare skärpt regeln om att hålla avstånd mellan människor när man träffas.Rekommendationerna understryker vikten av att hålla fysiskt avstånd till varandra. Idrottsföreningar kan dock fortsätta träna – så länge de följer Folkhälsomyndighetens riskbedömning

De åtgärder som vi redan har vidtagit håller vi fast vid. Ingen som har några symptom på sjukdom får delta i verksamheten. Serveringen är stängd. Vi uppmanar alla att komma ombytta till träningen. Alla samlingar sker utomhus. Vi uppmanar alla att åka hem och duscha efter träningen.

Lämna Dammekärr så snart som möjligt efter träningen. Tyvärr måste vi i nuläget avstå från den trevliga sociala samvaron efter träningarna. Om man inväntar familjemedlemmar som ännu inte har kommit tillbaks från sin träning så tänk på att hålla avstånd till andra människor. Ett alternativ är att sitta i bilen under väntetiden.

Vi uppmanar inte våra 70+ medlemmar att delta på tisdagsträningarna men kommer inte att utesluta någon. SOFT avråder från gemensam tävlings/träningsverksamhet för personer över 70 år. 

Vi har ökat avståndet mellan träningsgrupperna genom att ha olika samlingsplatser för de olika grupperna. Grön grupp samlas på framsidan av Dammekärr. Vit grupp samlas bakom klubbstugan vid grillplatsen. Gul grupp samlas på ängen vid skidbron. Orange - Violett grupp samlas vid bommen på Långebergsvägen. Svart grupp samlas vid utegymmet. De vuxna samlas vid målstugan. Gå direkt till respektive samlingsplats när ni kommer till Dammekärr.

Vi följer Folkhälsomyndighetens, Svenska orienteringsförbundets, Svenska skidförbundets, Svenska Friidrottsförbundets och Riksidrottsförbundets rekommendationer. Styrelsen bevakar utvecklingen av detta och återkommer om andra rekommendationer eller direktiv blir aktuella.

Tack för din förståelse och att du respekterar detta.

Styrelsen OK Alehof

Skribent: Annika Johansson
E-post: Adressen Gömd

Årsmöte 2022-03-14 18:30

HittaUt

Postadress:
OK Alehof
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Besöksadress:
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

OK Alehofs Sponsorer

Ale El

Trimtex

 Idrottens Bingo

 STC

Nouryon logo