Hoppa till sidans innehåll

Information med anledning av Corona-viruset 31/3

29 MAR 2020 09:57
Med anledning av att Regeringen fastslagit att det inte är tillåtet att samlas fler än 49 personer har OK Alehofs styrelse gjort en ny riskbedömning av vår träningsverksamhet. Alla typer av orienteringstävlingar, läger och resor är nu inställda.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2020 09:57

Information har hämtats från Regeringens nya lag, Folkhälsomyndighetens hemsida, Riksidrottsförbundets hemsida samt från våra tre specialidrottsförbund, både på riksnivå och distriktsnivå.

Vår samlade bedömning är att vi kan fortsätta våra tisdagsträningar vid Dammekärr.

De åtgärder som vi redan har vidtagit håller vi fast vid. Ingen som har några symptom på sjukdom får delta i verksamheten. Serveringen är stängd. Vi uppmanar alla att komma ombytta till träningen. Alla samlingar sker utomhus. Vi uppmanar alla att åka hem och duscha efter träningen. Läs gärna tidigare information på hemsidan.

Vi uppmanar inte våra 70+ medlemmar att delta på tisdagsträningarna men kommer inte att utesluta någon. SOFT avråder från tävlings/träningsverksamhet för personer över 70 år. 

Vi kommer att ytterligare öka avståndet mellan träningsgrupperna genom att ha olika samlingsplatser för de olika grupperna. Grön grupp samlas på framsidan av Dammekärr. Vit grupp samlas bakom klubbstugan vid grillplatsen. Gul grupp samlas på ängen vid skidbron. Orange - Violett grupp samlas vid bommen på Långebergsvägen. Svart grupp samlas vid utegymmet. De vuxna samlas vid målstugan. Gå direkt till respektive samlingsplats när ni kommer till Dammekärr.

De planerade helgträningarna på olika platser bedöms också kunna genomföras. Dessa är främst riktade från 13 år och uppåt och kommer att läggas in som klubbaktiviteter i Eventor och kräva anmälan i förväg. Därmed kan antalet deltagare begränsas så att det inte överstiger 49 personer, inklusive arrangörer. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens, Svenska orienteringsförbundets, Svenska skidförbundets, Svenska Friidrottsförbundets och Riksidrottsförbundets rekommendationer.Styrelsen bevakar utvecklingen av detta och återkommer om andra rekommendationer eller direktiv blir aktuella.

Tack för din förståelse och att du respekterar detta.

Styrelsen OK Alehof

Skribent: Annika Johansson
E-post: Adressen Gömd

Årsmöte 2022-03-14 18:30

HittaUt

Postadress:
OK Alehof
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Besöksadress:
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

OK Alehofs Sponsorer

Ale El

Trimtex

 Idrottens Bingo

 STC

Nouryon logo