Hoppa till sidans innehåll

Alehof arrangerar SM-kval 18 september

13 JUL 2020 21:00
Fredag den 18 september i år arrangerar OK Alehof SM-kval för skogsdistanserna SM Lång och SM Medel. Kvalet blir en förlängd medeldistans med inslag av långdistanskaraktär. Finaler arrangeras på lördag och söndag 19-20 september.
  • Uppdaterad: 13 JUL 2020 21:00

Svenska orienteringsförbundet, SOFT, har ställt frågan till Göteborgs orienteringsförbund om man har möjlighet att arrangera ett Corona-anpassat SM för medel och långdistans. GOF har sedan tillfrågat OK Alehof om att arrangera kval för båda distanserna. Styrelsen och OL-sektionen har tillsammans fattat beslutet att anta denna utmaning.

Kvaltävlingen kommer att genomföras i Brandsbobergen med Rasmus Larsson som banläggare och Karin Kullman som tävlingsledare. Tävlingen anordnas för klasserna H/D18, H/D20 och H/D21 och kommer att genomföras som tre separata tävlingar, med skilda startplatser och skilda målplatser. Starttiderna kommer att vara långt utdragna. Inga kringarrangemang kommer att finnas, ingen servering, inga duschar, inga åskådare och ingen arena där tävlande kan sitta ner. 

Om du känner att du gärna vill vara med på arrangemanget så hör av dig till This is a mailto link eller till tävlingsledaren Karin Kullman.

Lördag 19 september arrangeras SM final medeldistans av Tolered Utby OL. Söndag 20 september arrangeras SM final långdistans av Kungälvs OK.

Se även information på SOFTs hemsida, du hittar länken här.

Skribent: Annika Johansson
E-post: Adressen Gömd

Årsmöte 2022-03-14 18:30

HittaUt

Postadress:
OK Alehof
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Besöksadress:
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

OK Alehofs Sponsorer

Ale El

Trimtex

 Idrottens Bingo

 STC

Nouryon logo