Hoppa till sidans innehåll

Information Covid -19

10 JAN 2022 22:14
Med anledning av ökad smittspridning i samhället och utökade restriktioner från Folkhälsomyndigheten vill styrelsen påminna om vad som gäller på Dammekärr och vid deltagande på klubbens träningar.
  • Skapad: 10 JAN 2022 22:14

Det viktigaste är fortfarande att man stannar hemma om man har några som helst sjukdomssymptom.

Om du ingår i smittspårning - stanna hemma! Samma sak gäller om du träffat någon som sedan inom 48 timmar visat symptom - undvik kontakt med andra på fritiden i 7 dagar eller tills du fått negativt svar på pcr-test. Har någon i din familj Corona stannar du i familjekarantän och avstår från att åka till Dammekärr eller delta i föreningens aktiviteter. 

Tvätta händerna noggrannt och ofta. Använd handsprit om du inte har tillgång till tvål och vatten. 

Träning genomförs som vanligt utomhus och kan genomföras på ett säkert sätt. Ungdomsträning inomhus kan också fortsätta att bedrivas som tidigare. 

Dammekärr är fortsatt öppet för dusch och servering men tänk på vara rädd om dig själv och andra. Vuxna ska begränsa sina kontakter med andra personer inomhus. Det är upp till var och en att tänka igenom om man vill gå in i omklädningsrum och servering, känner du dig osäker så åk gärna hem direkt efter träningen. 

/ Styrelsen OK Alehof

Skribent: Annika Johansson
E-post: Adressen Gömd

Årsmöte 2022-03-14 18:30

HittaUt

Postadress:
OK Alehof
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Besöksadress:
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

OK Alehofs Sponsorer

Ale El

Trimtex

 Idrottens Bingo

 STC

Nouryon logo